Enemmän hyvää edullisemmin.

Hyvän ja laadukkaan kuplajuoman ei tarvitse olla kallista. MySoda-hiilihapotuslaitteella, -hiilidioksidilla ja -tiivisteillä valmistat jokaiseen makuun sopivia juomia – ihan pikkurahalla!

Meidän kotimaiset kuplamme sopivat mainiosti myös muiden valmistajien koneisiin.

Jos omistat jo toisen valmistajan hiilihapotuslaitteen, voit käyttää myös siinä kotimaista MySoda-hiilidioksidipulloa. Ja tietysti Suomessa valmistettuja MySoda-tiivisteitä!

MySoda tarjoaa enemmän hyvää edullisemmin.
Maista vaikka!

MySoda-tiivisteitä on saatavana jokaiseen makuun. Korkealaatuiset MySoda-virvoitusjuomatiivisteet on valmistettu Kuopiossa. Yhdestä pullosta saat 8 litraa valmista juomaa.

Kotona juomien valmistamisen pitää olla helppoa.
Ei se sen kummempaa ole.

Mielestämme paras hiilihapotuslaite on sellainen, joka on……

  • luotettava
  • mahdollisimman helppo käyttää
  • kompakti
  • …ja tietysti edullinen.

MySoda Oasis Evo on juuri sellainen. Quick Snap -kiinnitysmetodi tekee pullon kiinnityksestä helppoa, eikä laitteessa ole mitään ylimääräistä nostamassa kustannuksia. Alle 42 senttiä korkea kone sujahtaa huomaamattomasti säilytyspaikkaansa.

Kun valmistat virvoitusjuomia kotona, tee se
raikkailla kotimaisilla kuplilla.

MySoda-hiilidioksidipullo on täynnä kotimaista hiilidioksidia. Ja se on täytetty tuulisähkön voimalla! Yhdellä hiilidioksidipullolla valmistat jopa 60 litraa kuplajuomaa.

Kotimainen MySoda-hiilidioksidipullo on täysin yhteensopiva kaikkien yleisimpien hiilihapotuslaitteiden kanssa.

Täältä sitä saa!

MySodan hiilidioksidipulloja, virvoitusjuomatiivisteitä ja hiilihapotuskoneita myyvät Prismat, K-Citymarketit sekä Tokmannit kautta maan.

Ota yhteyttä

MySoda Oy
Y-tunnus: 2432834-2