Enemmän hyvää edullisemmin.

Hyvän ja laadukkaan kuplajuoman ei tarvitse olla kallista. MySoda-hiilihapotuslaitteella, -hiilidioksidilla ja -tiivisteillä valmistat jokaiseen makuun sopivia juomia – ihan pikkurahalla!

Meidän kotimaiset kuplamme sopivat mainiosti myös muiden valmistajien koneisiin.

Jos omistat jo toisen valmistajan hiilihapotuslaitteen, voit käyttää myös siinä kotimaista MySoda-hiilidioksidipulloa. Ja tietysti Suomessa valmistettuja MySoda-tiivisteitä!

 

Juomien valmistaminen kotona tekee hyvää!

Hiilihapotuslaitteen käyttö on hyväksi ympäristölle. Jokainen kotona valmistettu pullollinen on pois ympäristöä kuormittavasta pullorallista.

 

Juomien valmistaminen kotona tekee hyvää!

Hiilihapotuslaitteen käyttö on hyväksi ympäristölle. Jokainen kotona valmistettu pullollinen on pois ympäristöä kuormittavasta pullorallista.

MySoda tarjoaa enemmän hyvää edullisemmin
Maista vaik­ka!

MySoda-tiivisteitä on saatavana jokaiseen makuun. Korkealaatuiset MySoda-makutiivisteet on valmistettu Kuopiossa. Yhdestä pullosta saat 8 litraa valmista juomaa.

Juomien valmistaminen kotona pitää olla helppoa.
Ei sen kummempaa ole.

Mielestämme paras hiilihapotuslaite on sellainen, joka on……

  • luotettava
  • mahdollisimman helppo käyttää
  • kompakti
  • …ja tietysti edullinen.

MySoda Oasis Evo on juuri sellainen. Quick Snap -kiinnitysmetodi tekee pullon kiinnityksestä helppoa, eikä laitteessa ole mitään ylimääräistä nostamassa kustannuksia. Alle 42 senttiä korkea kone sujahtaa huomaamattomasti säilytyspaikkaansa.

Kun valmistat virvoitusjuomia kotona, tee se
raikkailla kotimaisilla kuplilla.

MySoda-hiilidioksidipullo on täynnä kotimaista hiilidioksidia. Ja se on täytetty tuulisähkön voimalla! Yhdellä hiilidioksidipullolla valmistat jopa 60 litraa kuplajuomaa.

Kotimainen MySoda-hiilidioksidipullo on täysin yhteensopiva kaikkien yleisimpien hiilihapotuslaitteiden kanssa.

Täältä sitä saa!

MySodan hiilidioksidipulloja, virvoitusjuomatiivisteitä ja hiilihapotuskoneita myyvät Prismat, K-Citymarketit sekä Tokmannit kautta maan.

Ota yhteyttä

Brand Handlers Helsinki Oy
Y-tunnus: 2432834-2